Търговски център Приморски

Търговски център "Приморски" се намира на 500 м от хотел Глория. Той е стилен многофункционален комплекс за търговия, услуги и развлечения. Удобната и атрактивна локация в близост до спирките на обществения транспорт, превръщат Търговския център не само в модерно, но и лесно достъпно предпочитано място за хора от всички възрасти. Удобство за посетителите на Търговския център е наличието на закрит паркинг.

Търговски център "Приморски" е стилен многофункционален комплекс за търговия, услуги и развлечения, с обособени места за отдих, зелени площи и хотелска част.

Намира се в центъра на курорта Св. св. Константин и Елена. Удобната и атрактивна локация в близост до спирките на обществения транспорт превръщат Търговския център не само в модерно, но и лесно достъпно, предпочитано място за хора от всички възрасти. Търговският център е с открито вътрешно пространство, което е организирано така, че да покрие всички аспекти на доброто преживяване. Място подходящо за шопинг, релакс и нощни разходки.

Стремим се да превърнем Търговски център "Приморски" в предпочитано място за живеещите и гостите на курорта и на град Варна. Това ще се постигне чрез създаване на пространство, изпълнено от сутрин до вечер с живот.

Св. св. Константин и Елена

Контакти

к.к.Св.Константин и Елена
България, Варна, 9006
Тел:+359882666525
e-mail: reservations@gloriahtl.com


Общи условия
Бисквитки
GDPR
©2024 Хотел Глория. All Rights Reserved.